Sportsko Društvo

You are here

31 Aug

Radnički ponovo na trgu: FK Radnički - KMF Radnički

FK Radnički Niš predstaviće novog člana porodice na revijalnoj utakmici u četvrtak, 1. septembra, u18 sati na Trgu kralja Milana. Snage će odmeriti fudbaleri FK Radnički Niš i futsaleri Kluba malog fudbala Radnički.

Pročitaj Više
22 Jun

"Najmlađi brat" spreman za velika dela - Upoznajte KMF Radnički Niš

Porodica niškog Radničkog bogatija je za još jednog člana. Budući šampion i „najmlađi brat“ koji sigurnim korakom stupa na futsal scenu je KMF Radnički 2010. Pojavio se tiho i neprimetno i zvanično postoji tek nekoliko dana, a već je dobio simpatije mnogih koji su, barem delimično, bili upućeni da se nešto novo priprema u niškom sportu.

Pročitaj Više
15 Mar

Druga pobeda u nizu za ragbiste niškog Radničkog

Nakon sto je Ragbi klub Radnički Niš prošle nedelje izborio opstanak u Prvoj ligi Srbije pobedivši prvaka Druge lige Novi Beograd u gostima, ove nedelje je zabeležena nova pobeda.

Pročitaj Više
16 May

Ragbisti u polufinalu Štita sa Vranjancima

Ragbisti niškog Radničkog odigraće sutra polufinalni meč protiv ekipe Soko iz Vranja, na pomoćnom terenu Čaira, sa početkom u 12:30 časova.

Pročitaj Više
01 Apr

Ragbisti Radničkog pred novim izazovom

Ragbisti R13K Radnički dočekaće u predstojećem 4. kolu Prve lige Srbije ragbiste Partizana.

Pročitaj Više
16 Mar

Poraz ragbista

Ragbisti niškog Radničkog poraženi su u utakmici drugog kola Prve lige Srbije od istoimenog tima iz Nove Pazove, rezultatom 24:20.

Pročitaj Više
14 Mar

I ragbisti na programu za vikend

U nedelju 15. marta, sa početkom od 14:30h ragbisti niškog Radničkog dočekaće u II kolu Prve lige Srbije imenjake iz Nove Pazove.

Pročitaj Više
08 Aug

RK Radnički 1951: Na trnovitom putu do zvezda

Već smo navikli na to da niška publika, godinama unazad, opravdava epitet koji je sasvim zasluženo dobio njen grad: „Grad rukometa“. Nije šala i nije fraza. Niš je zaista grad koji živi za rukomet!

Pročitaj Više
31 Jul

I mi dame za Evropu imamo

Danas se svuda u svetu, pa tako i kod nas, često može čuti da je fudbal muški sport i da je isključivo predmet interesovanja muške populacije. Međutim, tako ne misle nišlijke iz ŽFK Radnički 2012 koje su došle na ideju da osnuju fudbalski klub koji će ovo ime učiniti još većim, a njegovu istoriju bogatijom.

Pročitaj Više
29 Jul

S.D Radnički Niš bogatiji je za još jednog člana

Radnički Niš bogatiji je za još jednog člana.  Ragbi klub Niš, promenio je ime u Radnički Niš, tako da će naše boje u budućnosti braniti i ragbisti. 

Pročitaj Više

Partneri sajta