Najnovije

You are here

14 Jun

Radnički ostaje bez oba golmana: I Bajić diže sidro!

Dok srpski klubovi polako ali sigurno rade na dovođenju pojačanja, u Nišu se tek stidljivo najavljuje dolazak Luke Merdovića i Tarasa Bondarenka, pa su za sada jedino izvesni odlasci.

Pročitaj Više
13 Jun

Radnički počeo pripreme!

Prvom treningu nisu prisustvovali Kojić i Zogović kojima su istekli ugovori. Travančić zbog prekomernog bančenja prethodnih dana propustio prozivku i prvi trening. Na stadionu viđen i Ukrajinac Bondarenko koji je prošle sezone nastupao za Metalac.

Pročitaj Više
12 Jun

Kraj sapunice: Radnički predstavio trenera!

Radnički predstavio novog šefa stručnog štaba na upravo završenoj konferenciji za medije. Predstavljen i novi pomoćni trener Dmitrović. Prozivka fudbalera zakazana za danas u 17 časova.

Pročitaj Više
06 Jun

Niš svetski centar fudbala

Nisam neki naročiti poznavalac fudbala, na utakmice sam nekada išao, s vremena na vreme pratio ono što se događa u svetu ovog sporta. Da postoji nešto čudno kada je niški fudbal u pitanju, primetio sam radeći scenario za film Radnički je ljubav Niša.

Pročitaj Više
06 Jun

Austrijanac Pakult na klupi Radničkog

Najozbiljniji kandidat da preuzme klupu Radničkog je trener koji je bečkom Rapidu doneo poslednju titulu nacionalnog šampiona. Izbor se sveo na dva, tri imena.

Pročitaj Više
04 Jun

Radnički jača vezu

Pored novog šefa stručnog štaba, navijače Radničkog najviše interesuje koji će igrači sleteti na Čair u ovom prelaznom roku. Dvojac za jak vezni red.

Pročitaj Više
03 Jun

Miodrag Knežević: Slavlje je trajalo čitave noći!

Pre 55 godina, 3. juna 1962. niški fudbalski klub „Radnički“, prvi put, ušao je u Prvu saveznu ligu. Ovo je bila prekratnica za klub, a utisci sa slavlja, koje je usledilo, prepričava se i danas.

Pročitaj Više
03 Jun

Bivši igrač Radničkog preuzima kormilo

Posle propalog i već definisanog dogovora sa Draganom Antićem, Radnički bi novog trenera mogao da pronađe u svom nekadašnjem igraču koji je za klub sa Čaira upisao više od 30 nastupa i postigao 5 golova.

Pročitaj Više
02 Jun

Radnički se žalio UEFA, trener iz inostranstva!

Rukovodstvo Radničkog je sinoć održalo još jedan sastanak posle koje je u UEFA poslata zvanična žalba kluba na odluku Fudbalskog saveza Srbije da Mladosti iz Lučana dodeli evro-licencu.

Pročitaj Više
30 May

Radnički dobija novog trenera!

Novi trener će imati težak zadatak da, posle najvećeg gospodina koji je u skorije vreme sedeo na klupi Radničkog Milana Rastavca, zadovolji probirljivu nišku publiku. Čaršija u najmanju ruku iznenađena izborom trenera.

Pročitaj Više

Pages

Partneri sajta