ZVANIČNO: Novo pojačanje iz Zvezde!

Odbrambeni igrač Crvene Zvezde potpisao petogodišnji ugovor za niški Radnički. Odigrao 38 utakmica u dresu Srbije u mlađim kategorijama, za selekciju ispod 19 godina nastupao 11 puta. Sutra slede novi potpisi. 

Radnički je ovih dana napravio dobar zalog za budućnost. Filip Stanković(20 godina), do juče igrač Crvene Zvezde, potpisao je petogodišnji ugovor za tim sa Čaira. 

Ovaj odbrambeni igrač, koji se najbolje snalazi na poziciji centralnog beka, je prošao sve omladinske selekcije beogradskog tima i reprezentacije Srbije, a zadnju polusezonu je proveo u OFK Beogradu na kaljenju za koji je upisao 4 nastupa.

Odličan mladi igrač! Odličan - kratko je prokometarisao sportski direktor i dodao - Eksplodiraće na Čairu, videćete - završio je Jovanović.

Filip Stanković se tako pridružio nekadašnjem saigraču, a povratniku na Čair, Milanu Pavkovu koji je ovih dana zadužio novi-stari dres Reala sa Nišave i koji uveliko trenira pod budnim okom austrijskog stručnjaka Pakulta.

Kako saznajemo, u ponedeljak bi trebalo da dođe i do finalizacije dogovora sa mladim reprezentativcem Gane Pekusonom, Raspopovićem koji je zadnju sezonu proveo u Turskoj, ali i sa Nikolom Kovačević igračem novosadske Vojvodine koji se pojavljuje kao novo ime u beležnici uprave sa Čaira.

 

Tagovi: