Volkov poslao jasnu poruku Partizanu!

Težak zadatak, da prekinu seriju od 21 utakmice u kojoj Partizan ne zna za poraz, imaće niški Radnički na “Čairu” u subotu, 1. aprila od 18:30, ali Nišlije su optimistične i veruju da će uspeti u svojoj nameri, 3 kola pred početak nadigravanja.

I pored neverovatnog niza u kome se nalaze beogradski crno-beli, ono što ne treba zanemariti je veliki napredak u igri tima sa “Čaira”, njihova pojačanja, kao i novo samopouzdanje. O velikim ambicijama i očekivanjima govorio je upravo jedan od novajlija i bivši igrač Partizana Vladimir Volkov.

Dolazi nam jedna od najkvalitetnijih ekipa, ali naše ambicije su velike, možda možemo da kažemo malo i bezobrazno da nam je ambicija pobeda. Sigurno da je to ambicija i našem protivniku, ali ovog puta neće tako lako proći. Radnički je sada mnogo jači u odnosu na onaj period kada sam ja igrao u Partizanu - kaže Volkov.

Trener Milan Rastavac potvrdio je da svi igrači konkurišu da uđu u sastav. Kao glavnu opasnost u timu “Parnog valjka” izdvojio je napadački dvojac Leonardo i Uroš Đurđević, a kao rešenje vidi njihovo dovođenje u prostor iz koga nisu navikli da napadaju.

Siguran sam da će biti jedna dobra predstava i da će ljudi koji dođu na stadion, a čujem da je interesovanje značajno, imati prilike da uživaju u dinamičnoj i dobroj utakmici, kvalitetnoj predstavi i jednog i drugog rivala i da ćemo u toj predstavi mi naći svoj put kako da ugrozimo Partizan - priča trener Nišlija.

Niški klub poziva svoje “meraklije” da dođu u što većem broju i podrže klub na putu do Evrope, što su njihove ambicije za ovu sezonu.

 

Izvor Južne Vesti

Tagovi: