Trener i kapiten poručuju: Želimo istorijski uspeh!

Iako nema licencu, gotovo je izvesno da će se na mestu šefa struke oprobati dosadašnji pomoćnik sve trojice trenera, koji su prodefilovali “Čairom” u jesenjem delu sezone, Boban Dmitrović.

Zahvaljujem se upravi kluba, koja je stala iza mene i koja mi je omogućila ono što nisam uspeo kao igrač, da dođem u Radnički, da predvodim ovaj klub. Moje ambicije se poklapaju sa ambicijama Radničkog, da napravimo istorijski uspeh. Na dobrom smo putu, imamo dobru ekipu i dovešćemo par pojačanja, da tu želju sprovedemo - kaže Dmitrović.
 

Fudbaleri niškog kluba su uprkos turbulencijama u igri i rezultatima na zimsku pauzu otišli sa četvrte pozicije. Ukoliko im pođe za rukom da se tu zadrže ili se popnu koji stepenik više i na kraju sezone, obezbediće plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Ovo im je i cilj, a kapiten Aleksandar Jovanović smatra da je sada izvodljiviji nego ranije.

Na novom smo početku, malo je drugačije nego dosad - uvek se ta Evropa spominjala malo onako stidljivo. Sada imamo neke jasne ciljeve, prvi cilj je ta Evropa. Bili smo četvrti, želja nam je da se popnemo koj stepen više. Trener nam je tu već 6 meseci, bio je pomoćnik. Predočio nam je šta radimo, neće se nešto bitno menjati u odnosu na dosad, ja mu želim sreću - rekao je kapiten. 

 

Slike Oficijalna Fejsbuk stranica  kluba

Izvor Južne Vesti

Tagovi: