Sledeći je Radnik!

Stanovnike Jugoistočne Srbije za vikend očekuje pravi praznik fudbala, jer će na Čairu Radnički dočekati komšije iz Surdulice – ekipu Radnika.

Radnički je sinoć savladao ekipu Mladosti (2:1) i u pobedničkom naletu dočekuje naredne rivale. Tim povodom održana je redovna konferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog štaba, Peter Pakult i fudbaler Milan Pavkov.

Kao i uvek, šef nije puno govorio o protivniku jer je u više navrata naglasio da ne obraća puno pažnju na protivnika, već je isključivo posvećen svom timu i svojoj igri.

Želimo da iskoristimo ovaj zalet koji smo uhvatili. Imamo neke personalne probleme, par igrača je lakše povređeno pa ćemo morati da sačekamo do subote ujutru  i vidimo čime raspolažemo. Moramo dobro da primenimo sve ono što smo do sada uradili - istakao je Pakult.

Milan Pavkov, strelac u sinoćnjem meču i povratnik u redove Nišlija, kaže da je ekipa u sjajnom raposloženju i dodaje:

U dobrom smo nizu i očekujemo da će sva tri boda ostati na Čairu. Pronašli smo svoj sistem i igru tako da neće biti problema što se toga tiče - rekao je on.

Pavkov je u sezoni provedenoj u Radničkom odigrao dobro i završio na listi najboljih strelaca Superlige Srbije, ali ipak trebaće mu vremena da se vrati u kolosek:

Prethodnu polusezonu sam odigrao jako malo što se tiče minutaže, treba mi još utakmica kako bih se vratio. Već kroz par utakmica biću na nivou na kojem sam bio - obećava Pavkov.

Meč na Čairu zakazan je za subotu od 20 časova.

Karte za utakmicu prodavaće se u petak (10-18h) i subotu (10-20h) po sledećim cenama: Jug 150 dinara, Zapad i Istok 300 dinara i loža 1500 dinara.

Nakon ove utakmice sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije.

 

Izvor Niške Vesti

Tagovi: