Recko preuzima Radnički

Trener Dinama iz Vranja biće imenovan za novog šefa struke na Čairu.

Radnički iz Niša bi danas trebalo da imenuje novog šefa stručnog štaba, a to će najverovatnije biti Dragan Antić (55) dosadašnji trener Dinama iz Vranja, lidera Prve lige Srbije. Recko ili Anta, kako ga prijatelji često oslovljavaju, preporučio se dobrim rezultatima ostvarenim sa Vranjancima u proteklom periodu. 

Sportski žurnal piše da je sa nekoliko strana dobio potvrdu da je dogovor sa Antićem postignut i da će posle nekoliko neuspešnih pokušaja prethodnih godina on konačno dobiti priliku da se oproba kao trener na Čairu. Potrebno je da dogovor još samo verifikuje upravni odbor Radničkog na sednici koja je zakazana za danas popodne od 15 časova. 

Vranjanac, koji se kao igrač proslavio u redovima nemačkih niželigaša, a koji je svojevremeno trenirao i Napredak, biće peti trener u Nišu ove sezone posle Petera Pakulta, Ivana Jevića, Milana Đuričića i Bobana Dmitrovića.

Nišlije su bez trenera od petka kada je Dmitrović podneo ostavku posle poraza od Voždovca u Beogradu (2:1). Ipak, Kraljevčanin i bivši reprezentativac Jugoslavije će ostati da radi na Čairu i posle imenovanja Antića, ali na kojoj funkciji saznaćemo danas.