Raspopović digao sidro, merka se Marjanović

Iskusni internacionalac spakovao kofere i napustio Niš. Radnički u pregovorima sa makedonskim reprezentativcem. Moguć povratak Saše Marjanovića, veznog igrača Partizana, koji je upravo iz Radničkog otišao u Humsku.

Nikola Raspopović, prekaljeni internacionalac, koji je doveden da bude nosilac odbrane i zadnje linije tima je uzeo papire i otišao iz kluba. Od stamenog štopera se očekivalo da ponovi partije koje je pružao u Turskoj, ali je, stekao se utisak, ostao nedorečen na Čairu upravo završene polusezone.

Odlazak Raspopovića, Tomića i neizvestan ostanak japanca Nome je itekako otanjio sredinu i defanzivni red Radničkog, pa će u klubu imati ozbiljan zadatak da nadomeste nastale rupe u odbrani u kojoj je ove sezone duvala promaja na sve strane.

Kako saznajemo, uprava želi da dovede štopera, dva igrača veznog reda i dva brza bočna napadača, a jedno ime je posebno zaokruženo u tefteru. Reč je o nekadašnjem igraču Radničkog Saši Marjanoviću koji se već dokazao na Čairu i koji bi nesumnjivo bio značajno pojačanje u veznom redu, sada već izvesno, novog šefa stručnog štaba Dmitrovića.

Marjanović je pored ranije pomenutih Ćirkovića, Mičića i drugih fudbalera o kojima smo prethodnih dana pisali, novo ime na spisku potencijalnih pojačanja Radničkog u tekućem prelaznom roku, a tom spisku dodaćemo i makedonskog reprezentativca čije ime i poziciju na kojoj igra nismo uspeli da saznamo, a sa kojim su pregovori o dolasku na Čair u najvećem jeku.

Tagovi: