Radnički vas poziva da svi zajedno pomognemo ustanovi "Mara"

Fudbaleri, stručni štab, uprava i navijači Radničkog ujediniće se u akciji sa ciljem da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije. Ustanova socijalne zaštite – centar „Mara“ dobiće neophodnu pomoć u vidu odeće, higijenskih sredstva i konzerviranih proizvoda prikupljenu od strane Meraklija i svih zainteresovanih da se priključe i pomognu.

Ustanova „Mara“ dobiće pomoć humanih Nišlija i Meraklija koji će i na ovaj način pokazati svoju veličinu i odudaranje od klišea zvanog "navijač u Srbiji". Podsetimo da je nedavno sprovedeno obimno istraživanje u kome se došlo do zaključka da su navijači Radničkog miroljubiva i nenasilna navijačka grupa u našoj zemlji.

FK Radnički je pokrenuo humanitarnu akciju pod parolom „Svi kao jedan“ kojom će pokazati da je pre svega veliki klub velikih ljudi, spreman da uloži sve što je u njegovoj moći kako bi ljudima oko nas bilo bolje.

Ovog puta Ustanova socijalne zaštite – centar „Mara“ dobiće neophodnu pomoć u vidu odeće, higijenskih sredstva i konzerviranih proizvoda prikupljenu od strane Meraklija i svih zainteresovanih da se priključe i pomognu.

U sredu 28 .marta sa početkom u 13 časova na istočnoj tribini ‘Čaira’ naći će se punkt gde svako ko želi može doneti nešto od navedenog, a fudbaleri i navijači će nakon toga uručiti ovoj ustanovi svu prikupljenu pomoć.

Ovom akcijom Radnički izmedju ostalog obeležava svoj jubilej, a kako su ranije najavili još dugo će se obeležavati 95. rođendan kluba, i to upravo kroz ovakve društvene akcije i manifestacije.

„Budimo humani, budimo svi kao jedan!“ poručuju Meraklije.