Radnički pojačao odbranu sa dva nova igrača!

U pitanju je iskusni 33-godišnji Nemanja Krznarić, koji će zaoštriti konkurenciju na golu Nišlija, a danas je definitivno sklopljen sporazum i sa iskusnim štoperom Nikolom Raspopovićem koji se obavezao na jednogodišnju vernost niškom superligašu.

Krznarić je celu svoju karijeru proveo u domaćim klubovima, pa je tako nastupao za Borac iz Čačka, Mladi radnik iz Požarevca, Napredak, a najduže je čuvao mrežu Mladosti iz Lučana. Na Čairu će ulogu drugog golmana preuzeti od Bojana Braća, za koga sportski direktor Radničkog Marko Jovanović kaže da je bio nespreman, te da je sada slobodan da traži novu sredinu.

Prvi golman ostaje Živković, koji je opravdao poverenje. Brać je došao nespreman, pružili smo mu šansu da se spremi, da brani, ali više ne računamo na njega. Konačno smo završili pregovore i sa Nikolom Raspopovićem koji je igrao u Turskoj i bio kapiten tamo. Već ima zavidno iskustvo, i ako nije star. Siguran sam da će nam biti od velike pomoći u nastavku prvenstva - priča Jovanović.

Raspopović se kao superligaški igrač ostvario u beogradskom Radu čiji je dres nosio šest godina i postao kapiten tog kluba. Nakon toga nekoliko sezona provodi u Turskoj, pa će nesumnjivo ovaj 28-godišnji igrač predstavljati značajno pojačanje u odbrani niškog Reala.

Tagovi: