Pakultov pritisak urodio plodom: Stižu nova pojačanja!

Radnički je na putu da napravi ekipu koja će, po svemu sudeći, biti mnogo jača od ekipe kojoj je zamalo izmakao izlazak u Evropu. Posle beka Partizana Subića, povratka Pavkova i produžetka saradnje Saše Stojanovića, klub pregovara sa još nekoliko iskusnih i talentovanih igrača.

Pekuson Courage(22 godine), samo mu ime govori da je hrabar sto razmišlja o dolasku na Čair. Igrač slovenačkog Kopera i mlade reprezentacije Gane koji igra na poziciji levog spoljnjeg, a po potrebi i desnog, ali i na mestu napadača ili lažne devetke je potencijalno pojačanje Reala sa Nišave.

Kada je u pitanju odbrana, klub je bacio oko na nekoliko iskusnih igrača. Nikola Raspopović(28 godina) je odigrao preko 100 utakmica za beogradski Rad na mestu štopera pre nego što je pristupio turskom Gacijantepu, a zatim i Adani. U Turskoj je upisao preko 50 utakmica.

Sledeći na meti uprave je nekadašnji štoper Vojvodine i Partizana Branislav Trajković(28 godina) koji je zadnju sezonu proveo u Kazahstanu. Kao potencijalno pojačanje u bedemu pred golom Nišlija se spominje i skoro dva metara visoki štoper Vukašin Tomić(30 godina) koji je igrao za nekoliko srpskih klubova, ali je upisao i nekoliko sezona u inostranstvu.

Na spisku potencijalnih pojačanja je još nekoliko igrača, pre svega momaka rođenih u Nišu koji su svoj talenat brusili u beogradskim klubovima.

Izgleda da je vrelo leto na Čairu tek počelo.

Tagovi: