"Otpisani" poručuju: Samo da pobedimo Vojvodinu(VIDEO)!

Trojica fudbalera Radničkog, među kojima je i kapiten tima Aleksandar Jovanović, koji su u drugom planu kod novog trenera Antića, treniraju na Čairu pod nadzorom pomoćnog trenera Predraga Pešića. Otpisana trojka ne želi da komentariše izostavljanje sa spiska putnika za Ohrid. Sada je najbitnija pobeda nad Vojvodinom - poručuje kapiten Jovanović.

Velika prašina se digla među navijačima Radničkog posle saznanja da se kapiten tima Aleksandar Jovanović nije našao na spisku igrača koje je novi trener Dragan Antić poveo na mini pripreme u Ohrid. Tenzije su dodatno pojačane posle saznanja o skidanju kapitenske trake, koja klub još nije demantovao.

U Ohrid nisu otišli i Slaviša Stojanović i Vladimir Simunović, do juče standardni u prvoj postavi kod trenera Dmitrovića, a "Recko" je već na svom predstavljanju pred novinarima izjavio da pojedini igrači ne igraju srcem i da će biti promena. Svoju odluku o izostavljanju pomenute trojke, obrazložio je u "Narodnim Novinama" rečima da ih ne vidi u svojim planovima.

Sva trojica su danas imala kondicioni trening na atletskoj stazi našeg stadiona, po programu koji je spremio novi šef stručnog štaba, a koji u njegovom odsustvu sprovodi pomoćni trener Predrag Pešić i čiji je dalji ostanak na Čairu pod velikim znakom pitanja. Kako saznajemo, Radnički želi da raskine saradnju sa popularnim Pepijem koji je bio zadužen za analitiku i skeniranje protivnika u stručnom štabu prethodnog trenera Dmitrovića.

Čini se da su se posle dve prospavane noći tenzije ohladile, a upitani da daju komentar na "Reckovu" neočekivanu odluku, sva trojica su složno prokomentarisala da su oni profesionalci i da poštuju svaki izbor trenera, a da je na njima da svojim radom i zalaganjem zasluže povratak u prvu postavu. Jedino je za razgovor bio malo više raspoložan, za sve "Meraklije" i dalje bez ikakvog dvoumljenja, jedini kapiten Jovanović.

Kao što vidite, sva trojica vredno radimo i daćemo sve od sebe da uverimo novog šefa da nam je mesto u prvih osamnaest. Potreban je mir u kući i sada je najvažnije da pobedimo Vojvodinu! Treba sve da sklonimo na stranu i svi da budemo usmereni ka tom cilju. Mi smo profesionalci i nismo na Čairu da pričamo, već da igramo fudbal - jasan je kapiten.

 

 

Tagovi: