Novi trener odmah izazvao špekulacije među navijačima

Rukovodstvu Radničkog iz Niša dva dana bila su dovoljna da nađu zamenu za Petera Pakulta, doskorašnjeg šefa stručnog štaba koji je iznenada napustio klub.

Čelnici superligaša sa Čaira rešenje su našli u Ivanu Jeviću, koji bi danas u popodnevnim časovima i zvanično trebalo da bude proglašen za novog šefa stručnog štaba.

Nišlije su perspektivnog trenera kontaktirale neposredno posle odlaska austrijskog stručnjaka i tom prilikom okvirno je postignut dogovor dok bi detalji saradnje trebali da budu definisani danas.

Jević bi već u popodnevnim časovima trebao da održi prvi trening na kojem bi se upoznao sa ekipom i započeo preiremu za gostovanje u Bačkoj Palanci. Osim promene na čelu, stručni štab neće biti izmenjen u velikoj meri pa će prvi pomoćnik ostati, kao i tokom Pakultovog mandata Boban Dmitrović, a trener golmana Miroslav Stanković.

Ivan Jević trenerski potencijal demonstrirao je prethodne sezone osvojivši sa Brodarcem Omladinsku ligu Srbije, a ovog leta upisao je kurs za UEFA PRO licencu.

 

Izvor Sportski žurnal 

Tagovi: