Kapiten naredio: Nema seksa do nedelje!

Do utakmice sa Radnikom želim da mislim samo na fudbal- kaže Aleksandar Jovanović i dodaje - Ovo mi je možda i zadnja šansa da odvedem Radnički u Evropu! Vreme je da zatresem i ja mrežu, uželeo sam se ograde Juga - priznaje kapiten.

Radnički će do kraja nedelje odigrati dve utakmice na svom terenu. U sredu na noge našem klubu dolazi veliki dužnik iz prošle sezone lučanska Mladost, a za vikend i Radnik iz Surdulice. Nišlije su u naletu i odlična je prilika da se nastavi uspešna serija skupljanja bodova i zaposedne sam vrh tabele. Atmosfera u timu je odlična, a u dobrom raspoloženju smo zatekli i našeg kapitena koga smo pozvali da priupitamo za zdravlje.

Evo, baš gledam čime se bave mediji iz prestonice...Vidim svi preneli kako je u Zvezdi neki celibat -kaže Jovanović i dodaje - Mi li, pa ne umemo da apstiniramo! Rekao sam supruzi da do nedelje i utakmice sa Radnikom pričamo samo o fudbalu! 

 A komšinici?

Nju slabo viđam. Stalno putuje u zadnje vreme - smeje se popularni "Humac" i zatim će ozbiljnim tonom - Ovo mi je možda i zadnja šansa da odvedem Radnički u Evropu.

Znači, će gi icepamo u sredu?

I u sredu, i za vikend - samouveren je naš kapiten.

Vreme je i da daš gol, konstatujemo.

Tako je, vreme je da zatresem i ja mrežu, uželeo sam se ograde Juga - priznaje Jovanović.

 Onda se vidimo na Jugu, opraštamo se od kapitena.

Napunite Čair, vreme je i vi da se vratite na stadion - poručuje Jovanović na kraju.

Samo vi nastavite da rešetate protivnike, ostalo ćemo lako.

Sreda, stadion Čair u 18h.

Ulaz je besplatan. 

Tagovi: