Kapiten Jovanović: Ne interesuje nas ime protivnika

- Neće se ovog proleća niko naigrati na Čairu jer imamo veoma jaku ekipu i veliki broj kandidata za najbolji sastav. Jaka konkurencija je trenutno naš najveći kvalitet i prednost u odnosu na ostale superligaše - smatra Aleksandar Jovanović, kapiten niškog Radničkog.

Kiksirali su fudbaleri Radničkog u Čačku i, opšta je ocena, sami su krivi za po njih mršavih 1:1. Nišlije su vodile veći deo susreta protiv Borca, a onda zahvaljujući svojoj neopreznosti primili gol i na Čair se vratili samo sa bodom.

Čini se ipak, da polovičan uspeh na stadionu kraj Morave nije mnogo poremetio ni atmosferu, ni ambicije „Reala sa Nišave”, što potvrđuju i reči kapitena Aleksandra Jovanovića:

Nesmotreni smo bili pre primljenog gola i to nam je velika opomena da ubuduće igramo sa više koncentracije i opreznosti tokom svih 90 minuta. Čačak je prošao, okrenuli smo se narednom meču, derbiju na Čairu protiv Partizana i jedva čekamo dolazak crno-belih. Malo su nas poremetili jaka zima i sneg, ali smo i pored toga maksimalno trenirali na veštačkoj travi jednog od naših pomoćnih terena koji je redovno čišćen. Bićemo spremni za subotu i veoma važan meč - kaže Jovanović.

Kapiten Radničkog bez ikakvih rezervi očekuje dobru igru i uspešan rezultat svog tima protiv šampiona:

Neće se ovog proleća niko naigrati na Čairu jer imamo veoma jaku ekipu i veliki broj kandidata za najbolji sastav. Jaka konkurencija je trenutno naš najveći kvalitet i prednost u odnosu na ostale superligaše. Zbog toga očekujem da ćemo sve utakmice kao domaćini do plej-ofa, ali i kasnije, uspeti da dobijemo. Ne interesuju nas imena protivnika. Imamo jasan cilj - osvajanje mesta u vrhu i izlazak na međunarodnu scenu, siguran sam da ćemo ga ostvariti - siguran je Jovanović.

 

Izvor Sportski žurnal 

Tagovi: