Još jedan reprezentativac na Čairu!

Radnički je u „minut do 12” uspeo u nameri da nadoknadi što letos nije učinio - da se zaista pojača. Shvativši da imaju dobru, ali nisku ekipu posebno u odbrani, na šta je sve vreme ukazivao odlazeći trener Petar Pakult, pauzu u šampionatu zbog utakmica reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP u Rusiji, klupski čelnici iskoristili su i bolje nego što su se nadali.

Tražili smo dvojicu štopera, nadajući se da ćemo uspeti makar jednog kvalitetnog da angažujemo, ali posrećilo nam se na kraju prelaznog roka. Stigao je iskusni Nikola Raspopović, koji je bio kapiten Rada i potom igrao u Turskoj, dok smo preksinoć dogovorili i dolazak talentovanog Ivana Miladinovića – istakao je sportski direktor Radničkog Marko Jovanović.

Miladinović ima 23 godine i stigao je iz Jagodine.

Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije, odustao je od odlaska iz Jagodine u ruski Vladivostok. Saznali smo za to i odmah uspostavili kontakt. Posle kraćeg razgovora smo se dogovorili i potpisali trogodišnji ugovor - kaže Jovanović.

Miladinović se juče priključio treninzima Radničkog, kao i Raspopović i iskusni golman Krznarić koji je angažovan u ovoj pauzi.

 

Izvor Sportski žurnal 

Tagovi: