Igrač Radničkog prešao u Zvezdu!

Jako sam srećan... U jesenjem delu šampionata sam odradio odličnu polusezonu i nadam se da ću se dobro pripremiti pa da i u Crvenoj zvezdi zabeležim što veću minutažu - rekao je na predstavljanju dojučerašnji igrač niškog Radničkog.

Tokom prethodnih meseci provedenih na Čairu zabeležio je odlične nastupe za "Real sa Nišave", pa je ekspresno, posle samo šest meseci pozajmice, vraćen za Beograd. U dresu Radničkog uspeo je da upiše 16 pogodaka, pa nije bilo teško predpostaviti da će se pojaviti na prvom okupljanju crveno-belih u 2018. godini.

Jako sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu. U jesenjem delu šampionata sam na pozajmici odradio odličnu polusezonu i nadam se da ću se dobro pripremiti pa da i u Crvenoj zvezdi zabeležim što veću minutažu. Mislim da sam zaslužio svoju šansu. Svakom mladom igraču je izuzetno važno da igra, da ima veliku minutažu. Zato smatram da je odluka da odem u Radnički na pozajmicu bila dobra, tamo sam dobio šansu da igram i izuzetno sam zahvalan na tome", izjavio je 23-godišnji Novosađanin za klupski sajt Crvene Zvezde i dodao - Za napadača je najvažnije da postiže golove i zato moram da budem zadovoljan onim što sam postigao u jesenjem delu prvenstva. Radničkom nije najbolje krenulo na početku šampionata, ali na kraju smo bili znatno bolji, beležili smo pobede i sa njima su dolazili i golovi", podsetio je Pavkov.

Na potezu je Ivica Tončev koji je najavio stvaranje "Drim tima", pa navijači kipte od želje da vide kakvo nam iznenađenje sprema uprava na mestu napadača. Jedno je sigurno, Radnički je odlaskom Milana Pavkova značajno izgubio na efikasnosti, pa će novi napadač imati težak zadatak da ponovi cifru od 16 postignutih golova u jednoj polusezoni.

Tagovi: