Futsaleri doneli bod iz Bora

KMF Radnički je u derbiju 9. kola odigrao nerešeno sa ekipom Bora i tako ostao neporažen u petoj utakmici za redom. "Meraklije" vodile tokom većeg dela susreta, ali na kraju su morale da spašavaju bod. Ponovo briljirao Stojanović sa četiri postignuta gola.

Prava je šteta što KMF Radnički mora na zimsku pauzu jer je ekipa u velikom usponu forme, a još je veći žal sto naši futsaleri nisu ranije uhvatili zalet i na vreme ušli u borbu za sam vrh tabele i ulazak u viši rang. Međutim, ako se uzme u vidu da su Nišlije ubedljivo najmlađa ekipa u ligi, da su zbog povreda lišeni pomoći ključnih igrača, i da je trener Veljković preuzeo prašku Slaviju na početku sezone, moramo svi biti zadovoljni onim što pružaju naši momci na parketu.

Svoj kvalitet futsaleri su dokazali i u Boru protiv istoimene ekipe, vođstvom većim delom susreta, a ponovo je briljirao Stojanović sa 4 postignuta gola. Na kraju je KMF Radnički, ipak morao da spašava bod u derbiju kola, pa je konačan rezultat bio visokih 5:5.

Ekipi sada prestoji preko potrebna zimska pauza, a klubu dalje jačanje organizacione strukture, ali i sponzorskog pula. KMF Radnički je i ove sezone pokazao da korača krupnim koracima, da zna šta hoće, a što je najvažnije ljudi koji ga vode imaju zdravu i snažnu viziju gde žele da ga vide u budućnosti, a jedan od sledećih koraka je i formiranje snažne omladinske škole i marketinga kluba.

Nije zato ni čudo što ekipu bodri i prati sve veći broj pristalica, pogotovo "Meraklija" koje sve više uviđaju sjajnu budućnost i pozdravljaju ideju koju vodi ovaj mladi klub.

Tagovi: