Caki i Pavkov za mirnu jesen

Saša Stojanović, popularni Caki, još godinu dana na Čairu. Fudbaler Crvene Zvezde Milan Pavkov vraća se u Niš, gde će u Radničkom provesti sledećih godinu dana na pozajmici.

Pavkov je upravo iz Radničkog stigao na stadion 'Rajko Mitić' za 300.000 evra, oko kojih je nastao veliki problem jer Zvezda nije isplaćivala novac.

Dva kluba su se prepucavala, ali su ratne sekire zakopane i on će ponovo obući dobro poznati dres.

FK Radnički zahvaljuje se FK Crvena zvezdana pozajmici igrača Milana Pavkova, koji je bio najbolji strelac u našem timu pre odlaska za beogradski klub. Smatramo da je ova pozajmica u interesu Crvene zvezde i Radničkog, kao i Pavkova koji se vraća u naš tim kako bi se pre svega igrom u oštroj konkurenciji izborio da postane deo prvog sastava u Zvezdi, a zatim i da nastavi sa razvojem svoje karijere i svog nesumnjivog talenta - navodi se u saopštenju kluba sa 'Čaira'. 

Kao jedan od razloga za povratak stamenog špica na Čair, kako stoji u mejlu koji je poslat od strane kluba, su i finansijski interesi. 

Naš cilj je da se obezbede uslovi za nesmetani napredak Pavkova, jer je ugovorom o njegovoj prodaji Zvezdi definisano da Radnički dobije 30 odsto od transfera kada Pavkov bude napuštao beogradski klub. U svakom slučaju očekujemo da Pavkov tokom igranja u Nišu opravda poverenje oba kluba i brzo se vrati na sam vrh liste najboljih strelaca". 

Na kraju pisanog saopštenja stoji i da je, na radost svih navijača,  konačno postignut dogovor sa lucidnim vezistom. 

Napomenuli bismo da, smo pored brojnih pojačanja, nastavili dugogodišnju uspešnu saradnju sa Sašom Stojanovićem Cakijem, potpisavši ugovor na godinu dana od današnjeg dana - dodaje se.

Tagovi: