BUM 4 u 1: Bombe za kraj prelaznog roka!

Niški Radnički dovođenjem novih pojačanja u sam smiraj prelaznog roka rešio da obraduje svoje navijače i dodatno zaoštrio konkurenciju u svim linijama tima.

Ekspedicija Radničkog se vratila sa priprema u Turskoj, a klub je sinoć donatorskom večerom krenuo u svečano obeležavanje velikog jubileja, 95 godina od nastanka kluba, ali ono što je za sve navijače najzanimljivije-značajno se pojačao u samom finišu prelaznog roka.

Prvo, i ono najvažnije, najbolji strelac Radničkog, Milan Pavkov se 10-og januara vraća na Čair i stavlja na raspolaganje šefu stručnog štaba Bobanu Dmitroviću. Zajedno sa njim u paketu u Niš stiže, na pozajmicu do kraja sezone, i odbrambeni igrač Crvene Zvezde Frimpong, pa će konkurencija za dva mesta u štoperskoj liniji biti paklena. 

Za Radnički će jednogodišnji ugovor potpisati i odlični Aleksandar Stanisavljević koji je ostao upamćen po izuzetnim partijama u dresu Vojvodine protiv Sampdorije, kada je novosadski tim izbacio italijanskog predstavnika iz daljeg takmičenja. Prošle sezone se nije naigrao u Grčkoj, a mi se nadamo da će dolazak ovog ofanzivno-veznog igrača dodatno zaoštriti napad Nišlija i da je ono najbolje sačuvao za Čair.

Na kraju, pravu poslasticu za sve navijače bi predstavljao povratak Saše Marjanovića kome je upućen poziv da se pridruži starim poznanicima u pohodu na Evropu. Ovaj pouzdani igrač sredine terena trenutno vaga ponude tri kluba, a "Meraklije" se nadaju da će odabrati onu pravu i postati deo istorije Radničkog i grada Niša kada se na leto odigra prva evropska utakmica na Čairu posle više od tri decenije. 

 

Tagovi: