Štoper potpisao trogodišnji ugovor

Vladimir Simunović (23), dojučerašnji štoper Inđije, nekadašnji kadetski reprezentativac Srbije, potpisao je trogodišnji ugovor sa Radničkim iz Niša. Na Čairu priželjkuju ostanak Miloša Živkovića i Saše Stojanovića.

Superligaš sa Čaira ostao je ovog leta bez Radoša Bulatovića, Miloša Perendije i Miloša Živkovića na centralnim defanzivnim pozicijama i Simunovićevim dolaskom jedno mesto je popunjeno.

Reč je o mladom, čvrstom, levonogom štoperu i od njega dosta očekujemo – kaže Marko Jovanović, sportski direktor Radničkog.

Kako javlja sportski list Žurnal, do kraja nedelje Nišlije bi trebalo da dovedu još trojicu novajlija.

U pitanju su zvučna imena na pozicijama štopera, napadača i krilnog veziste – dodao je Jovanović.

Milošu Živkoviću rukovodstvo nekadašnjeg Reala sa Nišave ponudilo je novi ugovor pod boljim uslovima.

Očekujem da se iskusni defanzivac izjasni za dan, ili dva. On je naš Nišlija, prošle sezone nije bio standardan, ali ipak, nam je potreban. Produžetak saradnje želimo i sa Sašom Stojanovićem, jednom nas je odbio, ali nadamo se da bi mogao da se predomisli – istakao je Jovanović.

Ovih dana biće poznato da li će se fudbaleri Radničkog od nedelje ili ponedeljka pripremati van Niša. Opcije su Zlatibor ili Brzeće, a prema planu novog trenera Austrijanca Petera Pakulta tim bi se na planini zadržao deset dana.

 

Izvor Žurnal

Tagovi: