Menadžment

You are here

29 Jun

Intervju sa R. Ilićem: "Radnički će biti deo velike četvorke srpskog fudbala"

Atmosferu i raspoloženje koje kontinuirano ide uzlaznom putanjom poslednjih nekoliko meseci u Radničkom, malo ko može da ne primeti. Stvari se polako vraćaju na svoje mesto i sve govori da bolji dani za naš klub tek dolaze.
 

Pročitaj Više
04 Mar

FSS proglasio Rastavca najperspektivnijim trenerom!

U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi danas je održana Sedamnaesta sednica Izvršnog odbora naše organizacije u tekućem sazivu. Sednicom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije. Odluka koja najviše raduje navijače Radničkog jeste ta da je Milan Rastavac proglašen za najperspektivnijeg trenera Srbije u 2015. godini.
 

Pročitaj Više
04 Mar

Radnički će se žaliti FIFA i UEFA

Nakon saopštenja čelnika FSS-a, predsednika Tomislava Karadžića i potpredsednika Slaviše Kokeze u kome navode sumnju u regularnost suđenja i rad sudijske komisije, te da će Izvršni odbor FSS-a razmatrati regularnost suđenja u martu, kao i da je Sudijska komisija nezavisni organ, FK Radnički iz Niša obratio se na današnjoj konferenciji za medije još jednim saopštenjem, stav kluba izneo je podpredsednik kluba mr. Bojan Marinković.

Pročitaj Više
10 Jan

Strahinja Petrović prva lasta

Novo, staro lice u igračkom kadru i tehnički direktor Bratislav Ristić vesti dana.

Braća Stamenkovići odstranjeni iz kluba.

Pročitaj Više
19 Aug

Novi problemi u Radničkom

Posle dva poraza i povrede igrača, Radnički je upao u nove probleme. Kako se navodi na sajtu kluba, član upravnog odbora Vujadin Šćekić smenjen je sa te funkcije. Naš tim je povodom toga izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

Pročitaj Više

Partneri sajta